Audioproductie
Productie

Geld verdienen door middel van audioproductie

Ik heb jarenlang thuis gezeten en niet veel uitgevoerd. Ik moest rondkomen met een uitkering en dit ging maar net. Ik besloot dus om ergens werk van te maken. Ik ben mijn hobbys gaan vergelijken met de mogelijkheden tot verdiensten. Zo kwam ik op gegeven moment uit bij audioproductie. Muziek/geluid is altijd al een grote hobby van me geweest en tegenwoordig worden er flinke bedragen voor neergelegd. Ik besloot dus dat ik mijn geld ging verdienen door middel van audioproductie. Ik investeerde in de benodigdheden en begon hard te werken. Ik produceerde eerst wat audio van lagere kwaliteit, maar naarmate ik langer doorging werd het steeds beter. Ik had dan ook contact met een bedrijf die interesse had in goede audioproductie. Mocht ik goed worden in de audioproductie dan kon ik er dus ook echt geld mee verdienen. Ik ging dus steeds meer tijd investeren in de audioproductie en met resultaat.

Resultaat van investeren in audioproductie

Ik bleef tijd stoppen in de audioproductie en mijn werk werd beter en beter. Tot ik op gegeven moment een punt bereikte dat ik echt tevreden was. Ik mijn toen naar mijn contactpersoon gegaan en heb dit laten horen. Hij stond versteld van het werk dat ik had gemaakt met mijn apparatuur. We hebben het daarna gehad over de mogelijke verdiensten voor mij. Het verbaasde me hoeveel geld hij me bood voor mijn werk. Het was dus zeker wel van hoge kwaliteit en dat gaf echt voldoening. Aangezien ik betaald zou krijgen per werk dat ik aan zou leveren begon ik gelijk met de audioproductie en wist ik een aantal dagen echt iets gaafs te maken. Omdat ik wou dat het perfect was ben ik nog even doorgegaan met de uitwerking hiervan. Een week later had ik dan ook een product gemaakt waar ik super trots op was en deze heb ik doorgegeven aan mijn toen der tijd toekomstige werkgever.

De reactie op mijn nieuwe audioproductie

De reactie van het bedrijf was echt super! Ze waren zeer tevreden en zagen een samenwerking met mij dan ook echt zitten. Ik was en ben hier dan ook super trots op. In de tussentijd zijn we twee jaar verder en ben ik nog steeds bezig met de audioproductie. Mijn werk blijft beter worden en mijn opdrachtgever is nagenoeg altijd erg tevreden. Wanneer dit niet het geval is doe ik daarna extra mijn best om dit te herstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *